Vizier op volleybal

 

Ali Moghadassian verlengt contract bij VV Utrecht

VoV, 06-01-2022. 6:01 uur. Booleans/ VV Utrecht heeft het contract met hoofdtrainer Ali Moghadassian met één seizoen verlengd. Seizoen 2022-2023 wordt daarmee het derde seizoen voor Moghadassian als hoofdtrainer van Booleans / VV Utrecht dames 1.

Technisch directeur Wouter van Gelderen geeft aan zeer tevreden te zijn over de prestaties van de staf en het team in het debuutseizoen in de eredivisie. Na de eerste seizoenshelft staat Booleans/ VV Utrecht op de 6e plek. De doelstelling van een plek bij de eerste zes teams is daarmee haalbaar.

Moghadassian: ‘De wisselwerking tussen de staf en het team is prima. Dit maakt dat ik mijn werk als trainer kan uitvoeren. Daarnaast werken we hard en hebben we plezier met elkaar, dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de goede prestaties’.

‘Moghadassian kan met zijn ervaring en kwaliteiten het team en de club verder brengen naar een stabiele subtopper in de eredivisie’ zegt van Gelderen. Ook Moghadassian kijkt uit naar volgend seizoen: ‘Er is een mooie basis gelegd maar er zit nog veel rek in deze club. Naast mijn werk als hoofdtrainer wil ik VV Utrecht helpen doorgroeien naar het hoogste niveau’.

Moghadassian is sinds vorig seizoen trainer van het eerste damesteam. In het seizoen 2021-2022 maakte Booleans/ VV Utrecht haar debuut in de Eredivisie

gh @ VoV, bron persbericht en foto Booleans/ VV Utrecht.