Vizier op volleybal

 

Allerlei nieuws van Sliedrecht Sport

VoV, 11-04-2018. 7:42 uur.  Altijd open voor nieuwe leden en volleybaltalent, verzorgt Sliedrecht Sport op woensdag 18 april twee open trainingen voor jeugd geboren in de periode 2006 tot en met 2010. Speciaal hiervoor heeft de Sliedrechtse vereniging een keur aan jeugdtrainers bij elkaar gehaald om een geweldige training te verzorgen. Leuk om kennis te maken met volleybal of juist je talent te laten zien aan de Beste Jeugdvereniging van 2018.

Op de foto  de drie teams die Nederlands kampioen werden, zij zijn afgelopen zaterdag in een volle De Basis gehuldigd (foto: Hans van Wijngaarden).

Sliedrecht Sport verdiende dit seizoen, voor de derde maal op rij en mede dankzij die jeugdteams die Nederlands kampioen werden, de eretitel ‘Beste Jeugdvereniging’. Een mooie kers op de taart, die er toch al goed uitziet want Dames 1 is landskampioen, bekerwinnaar en houder van de Supercup; en Heren 1 is net kampioen van de Topdivisie geworden. Thuishonk, sporthal De Basis, is dus de perfecte voedingsbodem voor wie volleybal wil leren en/of zijn of haar talenten de ruimte wil geven. Wie weet… wel helemaal tot aan de Eredivisie.

Daarom organiseert Sliedrecht Sport open trainingen. Op 18 april zijn van 15.00 tot 16.00 uur alle meiden welkom. Van 16.00 tot 17.00 uur is het beurt aan de jongens. Vanzelfsprekend is dit een oproep aan de jeugd van Sliedrecht, maar ook vanuit de verre omgeving.  Grijp dus die kans om bij de beste Jeugdvereniging van Nederland te trainen en zorg dat je er 18 april bent. Vooraf opgeven is niet nodig. Je melden bij De Basis en lekker meedoen, is voldoende!

#MeukisLeuk kofferbakverkoop bij De Basis: Op zaterdag 30 juni organiseert Sliedrecht Sport op het parkeerterrein van Sporthal de Basis in Sliedrecht van 09.00 tot 14.00 uur de eerste kofferbakverkoop, onder de noemer #meukisleuk. Tijdens de rommelmarkt kan vanuit de kofferbak van de auto van alles worden verkocht aan de vele bezoekers. Van spullen voor huis en tuin tot aan brocante, elektrische apparaten, cd’s, lp’s, speelgoed, kleding en nog veel meer.

Een uitgelezen kans om eindelijk eens wat geld te verdienen aan de rommel die u al jaren op zolder bewaard. Wilt u met uw auto op het terrein staan? Meld u zich dan zo snel mogelijk aan, want vol is vol. Inschrijven kan op www.sliedrechtsport.nl en ga naar info kofferbakverkoop. Met vragen kunt u terecht bij kofferbakverkoop@sliedrechtsport.nl

 

Sliedrecht Sport Dames 10 kampioen: Een fraaie 0-4 overwinning bij Spivo in Spijkenisse betekende gisteren het laatste zetje dat Dames 10 van Sliedreht Sport nog nodig had om kampioen te worden van de 2e klasse. Een mooie prestatie van speelsters Ilse van Dijk, Elize Harrewijn, Nikki Hordijk, Chantal de Jong, Tatum Prins, Sabine van Rooy, Quinty Troost, Anne de Visser, Femke van der Zouwen, coach Jorian Hak en trainer Reijer Kros.

Sliedrecht Sport MB2 kampioen 1e klasse:  Zaterdag is Meisjes B2 kampioen van de 1e Klasse B geworden bij Vedo ’70 in Hoornaar met 0-4 te winnen. Met nog één wedstrijd te gaan hebben speelsters Regina van den Berg, Denise van Heumen, Sasja de Klerk, Hannah van de Ree, Lara Sneijder, Celeste Troost, Moa de Visser, Marielle Visser, Sanne Zwart en Alyssa Visser, trainer Myron Brard en begeleiders Lisette Stam en Arlieke Tromp acht punten voorsprong op de nummer 2, AVVA uit Ameide.

gh @ VoV, foto’s Sliedrecht Sport.