Vizier op volleybal

 

Alweer een punt voor Donitas Heren 2

06-11-2019. 5:24 uur. Beste Fans! Weer een wedstrijd gespeeld en weer een puntje gepakt! De muur uit Zwolle was in de eerste drie sets toch iets te hoog, maar was in de vierde set te beklimmen!

Een goede trainingsweek achter de rug en een team wat er zin in had. De eerste set was dan ook goed begonnen, Donitas stond ook goed voor maar zoals altijd is het boven de twintig toch spannend. Nadat Zwolle weer gelijk stond op 24-24 ging de stand gelijk op. Op 29 gelijk had Zwolle dan ook een paar gelukkige ballen en wonnen zij de set met 29-31.

De tweede en derde set waren ook niet erg verschillend van elkaar, waar Donitas in het begin van de twee sets veel punten achter elkaar verloren, nog wel konden terug komen maar dit helaas niet tot het einde van de set.

De vierde set was dan weer zoals het altijd moet gaan, niks te verliezen en rammen met die bal! De scherpte uit de eerste set en een team wat niet met 0-4 wil verliezen. Donitas kwam al snel op een voorsprong en kon dit in de laatste set wel tot het eind doorzetten en won met 20-25. Hiermee was de wedstrijd gewonnen door Zwolle met 3-1.

Niet gewonnen maar wel een punt! Im Herz!

gh @ VoV, verslag Donitas Heren 1.