Vizier op volleybal

 

Annick Meijers van Suhl naar VC Wiesbaden

VoV, 28-07-2022. 14:20 uur. Bundesliga club VC Wiesbaden heeft met het aantrekken van Annick Meijers de selectie voor het volgende seizoen compleet.

Oranje longlist international Annick Meijers (22, 1.91 mtr.) speelde vorig seizoen in de Bundesliga bij VFB Suhl en had daarvoor de overstap van Nederland naar Chieri ’76 in Italiaanse Serie A1 gemaakt.

“Annick is net als de Belgische Jodie Williams onze nieuwe power-hitter verplichting. Uit iedere hoek weet zij met enorm veel kracht de bal naar de vloer bij de tegenpartij te sturen, zij heeft enorm veel aanvalspower en daar willen we bij VCW maximaal van profiteren en als het kan willen we dat nog verder ontwikkelen.

Ondanks haar leeftijd heeft ze al de nodige internationale ervaring, we juichen het erg toe dat zij haar rol en daarmee haar verantwoording in het nieuwe team zelfverzekerd accepteert” aldus de VCW-zegsman.

Annick Meijers zegt dat de wedstrijd van Suhl tegen VC Wiesbaden vorig seizoen veel indruk op haar heeft gemaakt. Vanwege de VCW-fans, de totale entourage maar vooral ook vanwege de beleving in de VCW-ploeg. “Ik heb een heel goed gesprek gehad met trainer/ coach Benedikt Frank, zijn zienswijze en zijn drive om te presteren hebben me erg gemotiveerd de overstap te maken. Ik ben blij dat ik de kans krijg volgend seizoen deel uit te maken van zijn selectie. Ik sta volledig achter de ambitieuze plannen van de club en verheug me al op de eerste trainingen en het volgende seizoen.”

gh @ Vizier op Volleybal. Archieffoto VFB Suhl.