Armixtos D1 in de derde set ten onder tegen Orion

VoV, 13-03-2023. 17:38 uur.  Afgelopen zaterdag stond Orion (of zoals Sandor het zou zeggen: oeryon) op het programma. Na 2 weekjes rust was iedereen weer terug van de wintersport en klaar om weer te volleyballen, maar vooral ook heel nieuwsgierig naar het spel van Orion, nadat zij de afgelopen wedstrijden opeens begonnen te winnen.

We begonnen de wedstrijd overtuigend, en maakte gelijk een paar mooie punten achter elkaar. Echter bij een voorsprong van 10-6 begon Orion beter te spelen. Ze speelden met veel overtuiging en variaties. Uiteindelijk hebben we set 1 met 18-25 verloren.

In set 2 wisten we tot een stand van 11-11 gelijk op te gaan. Toen begon Orion uit te lopen. Waar zij vol overtuiging en volgens een alles-of-niets principe speelden, mistten wij juist pit en maakten we veel eigen fouten. Zo wisten we nog maar 5 punten te maken en verloren we de 2e set met 16-25.

In set 3 leken we de pit er weer in te hebben gekregen. We begonnen net zoals in set 1 overtuigend en maakten veel mooie punten achter elkaar. Maar helaas net zoals in set 1 ging Orion er weer overheen op 12-12. Echter, wat in set 1 niet lukte, wisten we van een achterstand van 14-19 terug te komen tot 27-27! Helaas trokken we toch weer aan het korte eind, en verloren we set 3 met 27-29.