Vizier op volleybal

 

Bedrijventoernooi van Inter Rijswijk

1stedivisielogoRvRrvs

In juni organiseert volleybalvereniging Inter Rijswijk voor het 35e jaar op rij het populaire bedrijvenvolleybaltoernooi. Bedrijven en instellingen in de regio Haaglanden en omstreken worden van harte uitgenodigd om een team in te schrijven voor deelname aan dit gezellige toernooi.

Van ministeries tot adviesbureaus, van makelaardijen tot zorginstellingen: de lijst van deelnemende bedrijven is ieder jaar weer zeer divers. Net als de geleverde sportieve prestaties, want het toernooi is zeker niet alleen bedoeld voor mensen die wel eens eerder ‘een balletje hebben geslagen’. Het belangrijkste streven is om samen met collega’s op een sportieve manier vooral veel plezier te hebben.

Dat het toernooi gezellig is blijkt uit het feit dat veel bedrijven trouwe deelnemers zijn. Met als absolute topper het Ministerie van Justitie, dat al vanaf het ontstaan van een toernooi een team afvaardigt.

Alle teams spelen twee avonden. Eerst een voorronde op, afhankelijk van de indeling, 13, 14 of 15 juni en vervolgens nog een finaleronde op 28, 29 of 30 juni. Bedrijven die meer over het toernooi willen weten of meteen een team willen inschrijven kunnen terecht op de website www.bedrijvenvolleybal.net.

Volleybalvereniging Inter Rijswijk neemt haar maatschappelijk rol serieus. Met dit toernooi laat Inter Rijswijk opnieuw zien dat de vereniging ook buiten de grenzen van het ledenbestand kijkt.

(Foto Rudy van ’t Rood)