Vizier op volleybal

 

Bekerwinst voor Krekkers Dames2

Op de foto ziet u van links naar rechts, bovenste rij: Jeroen Sanders (trainer), Merle Vellener, Femke Boomkamp, Jet Reinerink, Kim Engbers-Tibbe, Marissa Masselink en Lobke Dogger. Onderste rij: Eline Rohaan, Kim ten Velde, Maureen Lesker, Floor Veldscholten, Evelien Horstman-Voshaar, Sanne Hoek, Maud Busscher, Lotte oude Mulders en Nikkie Lesscher.

VoV, 13-05-2019. 5:38 uur. De bekercompetitie is een competitie die naast de eigen competitie wordt gespeeld. In de regio oost hadden zich dit jaar 112 damesteams opgegeven, waaronder ook Krekkers dames 2. Wordt er verloren, dan doe je niet meer mee. Maar Krekkers deed dit jaar erg lang mee, want ze haalden de finale.

Op spectaculaire wijze werd er in de halve finale gewonnen van Set-Up ‘65 dames 3. Een mooie wedstrijd, de zesde bekerwedstrijd die werd gewonnen en daarom mocht Krekkers de finale spelen op zaterdag 11 mei 2019. Zou er geschiedenis geschreven kunnen worden? Nog nooit eerder was er een team binnen de vereniging bekerwinnaar geworden.

Krekkers dames 2 kent een seizoen met veel blessureleed, hierdoor werden ze telkens versterkt met speelsters uit de jeugd of lager spelende teams. Het team kenmerkt zich door veerkracht en enthousiasme te laten zien, zich niet te laten leiden door het blessureleed. Dit was niet gelukt zonder de versterking.

Zaterdag 11 mei 2019, de bekerfinale – dag! Met een touringcar met speelsters, begeleiding, trainer en supporters op weg naar Zetten. Daar kwamen met eigen vervoer nog meer supporters. Tegenstander WIK Steenderen dames 1 had ook veel support, dit zorgde voor een mooie sfeer in de hal. De wedstrijd was spannend, het ging gelijk op. Beide teams waren gewaagd aan elkaar. Het werd 2-2 in sets, waarbij er in de eerste twee sets slechts met twee punten verschil werd gewonnen door beide teams. In de derde set zakte Krekkers weg, maar zij konden zich herpakken in de vierde set, toen zakte WIK weg. Krekkers wist het niveau en enthousiasme door te zetten in de vijfde set, met 15-10 wonnen zij de wedstrijd.

Bekerwinnaars! Er is geschiedenis geschreven! Het was een prachtige, mooie dag met het ‘Krekkers on tour’-sfeertje!

gh @ VoV, verslag via persbericht Krekkers. Foto idem.