Belangrijke punten voor Kalinko D1

VoV, 18-03-2019. 9:44 uur. Op zaterdag 16 maart speelde Kalinko D1 een uitwedstrijd tegen VTC woerden D1. Kalinko begon de eerste set met Lisan, Iris, suzanne, Lana, Quincy, Kirsten en libero Larissa. Iris begon de set met 3 mooie services. Waardoor we strak aan de wedstrijd begonnen. Helaas kregen we daarna wat punten tegen en was het in het begin van de set een spannende strijd. Gelukkig bleven we Woerden voor en wonnen we de set met 23-25.

De 2e set begonnen we met de zelfde zeven speelsters, helaas was de strijd en vechtlust iets minder en keken we al gauw tegen een achter stand aan. Door een wissel van Angy voor Iris en Amber die een paar mooie service mocht doen voor Quincy mocht het helaas niet baten en verloren we de set met 25-20.

De 3e set begon het zelfde als de eerste set. Goed begin maar later werd het spannend en ging het gelijk op. Suzanne scoorde veel mooie ballen met haar 3-meter aanval. En Quincy had een mooi vrijgespeelde bal van Lisan heel erg mooi binnen geslagen. Door goed spel en weinig fouten wonnen we de set met 18-25

De 4e set begonnen we ook met minder vechtlust dan de set ervoor. We kwamen dan ook op een 8-3 achterstand. Door rustig het hoofd cool te houden kwamen we langzaam dichter bij. Lana heeft ons van een 14-8 achterstand terug de wedstrijd in weten te serveren tot een 14-13. We waren weer terug in de wedstrijd en konden nu door pakken.

Sanne van D2 heeft nog een mooi rondje aan het net mee mogen pakken en een paar punten voor ons binnen gesleept. Ook Amber van D2 heeft en paar mooie service punten mee gepakt. We pakte op het einde van de set een mooie voorsprong en wonnen dan de 4e set met 20-25. Hierdoor wonnen we ook de wedstrijd met 1-3. Deze punten hebben we erg hard nodig en hier zijn we erg trots op. We hebben als team gespeeld en gewonnen.

Volgende week, zaterdag 23 maart, spelen wij om half 5 in Houtrust tegen onze concurrent Irene D1 uit Bilthoven. Deze wedstrijd is ook een erg belangrijke en leuke wedstrijd om te spelen. Want beide teams hebben de punten hard nodig.

gh @ VoV, verslag en foto van / via Sanne van Rijn, Kalinko D1.