Vizier op volleybal

 

Bovo vergeet shirts en sprokkelt puntje

VoV, 15-01-2018. 11:53 uur. Zaterdag 13 januari was het zover, de eerste competitiewedstrijd van 2018.  De wedstrijd tegen VV Alterno D3 stond op het programma. We reisden af naar Apeldoorn, maar al gauw kwamen we erachter dat de shirtjestas vergeten was. Na een hoop geregel is de shirtjestas door een aantal ouders naar Apeldoorn gebracht en kon De Hofnar – Bovo D1 op tijd aan haar wedstrijd beginnen.

De eerste set keek de Hofnar – Bovo al gauw tegen een kleine achterstand aan, maar wist dit al snel weer recht te trekken. Het ging gelijk op tot een stand van 17 – 17. Alterno wist een kleine voorsprong te pakken. De Hofnar – Bovo kwam nog terug tot 20-20, maar helaas was dit niet genoeg. De set werd verloren met 25-20.

De tweede set begon Bovo ontzettend sterk. Met sterke serveseries werd er al gauw een voorsprong van 10 punten gepakt. Deze lijn kon Bovo doortrekken en zo stond ze met 9-24 op setpoint. Alterno kon echter nog wat punten terugkomen, maar met 16-25 pakt De Hofnar – Bovo de tweede set.

In de derde set ging het ook gelijk op, maar aan het einde van de set pakte Alterno een voorsprong. De Hofnar – Bovo kon dit weer gelijktrekken en dit zorgde voor een spannend einde van de derde set. Net teveel fouten van de kant van Bovo zorgde ervoor dat Alterno de set won met 27-25.

De vierde set waren de dames van De Hofnar – Bovo erop gebrand hem te winnen om nog een vijfde set te kunnen spelen. Maar Alterno kwam snel op voorsprong. Door veel fouten en slordig spel van de kant van De Hofnar – Bovo won Alterno de set met 25-13.

Graag willen we Het Noorden bedanken voor de sponsoring van het fruit! Zaterdag 20 januari spelen we weer in onze eigen hal in Aalten. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen koploper WVC Volley D1. Wij hopen u dan weer te zien. Tot dan!

gh @ VoV, verslag door Emma Buiting, Bovo dames 1. Foto Jan van den Noort.