Vizier op volleybal

 

CSV H1 begint 2023 met de volle 5 punten!

VoV, 19-01-2023. 18:02 uur. Zaterdag 14 Januari begon de Zwolse formatie van Rik kuiper net helemaal compleet. Helaas was één van de middens (Robin van Zijl) op skie vakantie waardoor Kuiper beroep moest doen op Timo Pierik. Pierik viel wel vaker in voor het 1e team van CSV en kwam goed mee in de wedstrijd.

CSV was vooral aanvallend en serverend aan de sterke hand. In de eerste twee sets ging het wel gelijk op en moest CSV in de 3e set vanuit een ander vaatje tappen.

Dit deed de ploeg van Harderwijk namelijk ook goed en de service druk van de blauwe shirtjes ging dan ook goed omhoog, waardoor de heren van CSV aardig onder druk kwamen te staan.

In de gehele wedstrijd was CSV vooral in de Side – Out erg stabiel en sloeg veel punten binnen!  Vanwege een nieuwjaarsborrel na de tijd zat de tribune lekker vol en konden de supporters genieten van veel harde slagen!

De trainer/coach zag zijn ploeg sterk beginnen in de 4e set en sprak over een ‘bonus punt’. Die ‘bonus punt’ lied Harderwijk zich niet heel gemakkelijk af nemen, maar na het laatste eindsignaal was het tóch Zwolle die de welverdiende ‘bonus punt’ binnen sleepte.

gh @ VoV, verslag van CSV Heren 1 via Sjoerd de Boer. Foto: Ewoud van Gent.