Vizier op volleybal

 

D ‘r op of d ‘r onder voor Webton

VoV, 07-12-2017. 9:33 uur. Allereerst is de koptekst aanstaande zaterdag 9 december in de  thuiswedstrijd tegen koploper Sliedrecht Sport van toepassing. Een team dat deze competitie uitstekend presteert en ook de ambitie heeft uitgesproken, nu ze beschikt over een prachtige eigen accommodatie, naar de Eredivisie te willen promoveren. Er wordt om 20:00 uur begonnen.

Zal een lastige wedstrijd worden voor de Hengeloërs, want Webton is bezig met een uitermate stroef verlopend seizoen. Naast alle blessures, waar we het al vaker over hebben gehad, speelt nu ook het lot, of het pechduiveltje, zoals u wilt een rol. Dat bleek ook weer eens in de met 3-1 verloren uitwedstrijd in Tilburg, waar juist op het cruciale moment twee door iedereen als dwalingen erkende scheidsrechterlijke beslissingen er voor zorgden, dat er geen 5e set gespeeld werd en er dus ook geen punten meegenomen konden worden naar Hengelo. Het is niet anders.

gh @ VoV, persbericht Webton.

P.S. En op de bekerwedstrijd tegen landskampioen Abiant Lycurgus op woensdag 13 december a.s. komen we in een extra bericht nog nader terug,  maar noteer alvast de datum, want dat wordt echt een “vol huis”. Aanvang dan is 20.30 uur.