Vizier op volleybal

 

Dash D1 wint eerste thuiswedstrijd

VoV, 08-10-2018. 5:47 uur. Afgelopen zaterdag speelde Dash dames 1 hun eerste thuiswedstrijd tegen S.V.I dames 1 uit Zwolle. Na de winst van vorige week had Dash goede moed om ook hun eerste thuiswedstrijd te winnen.

De eerste set verliep erg goed en kwam met name door de goede serves druk in de handen van Dash ( 25-14). In de tweede set kwam S.V.I beter in hun spel en kreeg Dash meer tegenstand. Toch wist Dash ook deze set naar zich toe te trekken (25-18).

In de derde set kwam Dash niet goed uit de startblokken en liep achter de feiten aan. Trainer Henk Wahl paste een aantal wissels toe waardoor Dash weer beter in het spel kwam. Ondanks dat Dash de hele set een paar punten achter liep op S.V.I werd deze set mede dankzij de bijdrage van de jongere meiden door een mooie tactische bal en een kill block in het voordeel van Dash beslist ( 26-24).

De eerste thuis winst was een feit. Dash wilde graag de volle 5 punten in Vorden houden, echter de vierde set verliep net zoals de derde set. Dash liep achter de feiten aan en wist ondanks spannende rally’s en een paar goede blokkeringen en verdedigende acties deze set niet te winnen ( 25-27)

Desondanks is de eerste thuis winst een feit en kon het Vordense volkslied weer uit volle borst worden mee gezongen.

Volgende wedstrijd:  Voor zaterdag aanstaande staan de Bevers dames 1 op het programma. We hopen jullie dan ook volgende week zaterdag graag te zien in Lemelerveld als wij onze dichtstbijzijnde uit wedstrijd moeten spelen

gh @ VoV, verslag van Lot Meijer, Dash dames 1. Foto¬† Rudy van ’t Rood.