Vizier op volleybal

 

De Bevers nemen 3 punten mee uit Hoogeveen

VoV, 08-10-2018. 5:51 uur. Zaterdag moesten de Bevers het op nemen tegen dames 1 van Olhaco. In de voorbereiding hadden we al een keer tegen ze gespeeld dus we wisten al wel wat ons te wachten stond.

De eerste set ging mooi gelijk op tot 13-13, maar door wat persoonlijke foutjes aan Bevers kant en een goede service beurt liepen de dames uit Hoogveen vijf  puntjes uit. We verloren de eerste set met 25-20. De tweede set begonnen we met de zelfde speelsters zo als we geëindigd waren. We begonnen weer sterk en konden constant de tegenstanders onder druk zetten. Daardoor liepen we direct een paar punten uit en er stond al snel een 7-14 op het scorebord. We speelde deze set goed uit en wonnen met 19-25.

De derde set begonnen we ook weer goed en konden mooi mee komen. Bij 6-4 achter viel het DWF systeem uit en moest er verder op het oude wedstrijd formulier worden geteld. We bleven deze set sterk serveren maar konden het op het laatst net niet afmaken. We verloren deze set met 28-26. De vierde set moest het gaan gebeuren om deze wedstrijd om te zetten in winst. We startte direct scherp en konden deze gehele zet een paar punten voor staan en wonnen deze set met 21-25

In de vijfde set kwamen we eigenlijk nooit in de problemen we serveerde sterk en onze pass lijn stond uitstekend. We wonnen deze set met 11 tegen 15.

We staan nu op de derde plaats en gaan proberen om zaterdag weer de punten in Lemelerveld te houden. We moeten het opnemen tegen Dash D1,  zij speelden vorig jaar nog eerste divisie en horen zeker tot de kans hebbers voor de titel.

Zie jullie graag zaterdag 13 0ktober weer op het Heidepark om de dames aan te moedigen.

gh @ VoV, verslag van Erik Paarhuis, De Bevers Dames 1.