Vizier op volleybal

 

Doe vandaag mee met online trainingen PDK volleybalschool

Foto: Initiatiefnemer van de online-trainingen is Mats Bleeker

VoV, 03-01-2021. 2:49 uur. Begin 2021 en we zitten nog steeds in een lock down, echter stil zitten is geen optie en daarom start de Prima Donna Kaas Volleybalschool met online-trainingen op zondag 3 januari 2021, vandaag dus. De trainingen zijn van 10:00 tot 12:00 uur en zijn openbaar. Het doel van de trainingen is te zorgen dat iedereen blijft bewegen en fit de zaal in gaat zodra dat kan.

De online-trainingen zijn openbaar, iedereen met een internet verbinding kan deze zien en mee doen. De leden van de Prima Donna Kaas volleybalschool hebben daarnaast nog de gelegenheid om via een online platform vragen te stellen aan de trainers of onderling te communiceren. De trainingen worden gestreamd via het eigen YouTube kanaal PDK Huizen TV.

Voor jeugd, maar ook senioren kunnen meedoen: De online-trainingen zijn gericht op de jeugd van 11 tot 18 jaar, maar eerlijk gezegd kunnen ook senioren meedoen met de oefeningen. De trainingen zijn een initiatief van Mats Bleeker en hij heeft hierbij de hulp van een aantal jonge (assistent) trainers van de PDK Volleybalschool. Van alle leeftijdsgroepen zijn er trainers betrokken bij de online-training.

Benodigdheden online training: Je zult wat benodigdheden nodig hebben voor de training, dit zal gaan om een bal en wat huishoudelijke spullen. Heb je geen bal? Pak dan een flink aantal paren sokken en stop ze in elkaar, daarmee daag je jezelf gelijk uit ook! Verder zal er op de website van de Prima Donna Kaas volleybalschool een lijst met benodigdheden per trainingen worden geplaatst. Kijk voor meer informatie op www. Primadonnakaasvolleybalschool.nl

gh @ VoV, bron en foto persbericht PDK Volleybalschool.