Vizier op volleybal

 

Donitas D2: Over hoofdletters, aanhalingstekens en klinkers

VoV, 30-11-2022. 13:26 uur.  Na een nipt verlies op G’steren vorige W’k, waren de B’bes van 2 weer gebrand op winst. Dit keer stond G’n makkelijke T’genstander op de planning, namelijk MM’ dames 1, die maar een paar plekken onder ons stonden. Na een X’cellente trainingsweek en een heerlijke roomK’s taart van Lieke, wisten we een ding C’ker, we willen niet verliezen.

Onze wedstrijd begon wat H’perend, of het komt doordat we nog wennen aan de veranderde A’nvangstijd namelijk 15:45 uur sP’len, of door teV’l eigen fouten of doordat MM simpel beter was geen iD’. Maar de eerste Z’ verloren we net met 26-24, die D’d pijn. De tW’de set kwamen we eerder op gang en dankzij een paar mooie E’sjes was D’ze set ook van ons.

Er bleef maar een tA’k over voor de derde en vierde Z’ van de wedstrijd: winnen en vier punten op de ACLO aG’terlaten. Dit werd prima uitgevoerd, dus kon het V’st beginnen.

Na leren fluiten op de trib bij D1, werd er in de stad nog na geV’st. Dit weekend is er na 10 W’ken wedstrijden eindelijk tijd om rust te pakken, dus gaan we niet te gek doen op training, toch EsmE’?

gh @ VoV, H’ S’NK’, Donitas D2. Foto Jan van den Noort.

Noot VoV: Donitas Dames2 won met 3-1 van Emmen via de setstanden 24-26, 25-22, 25-16 en 25-21.