Vizier op volleybal

 

Donitas H2 weer vijf punten rijker.

VoV, 14-03-2019. 6:24 uur. Beste fans, Na een uitermate spannende wedstrijd tegen Assen konden de heren van het Tweede ook deze zaterdag weer 5 punten binnenslepen. De 4-0 overwinning tegen Sudosa was zeker geen mooie pot, ook al doen de setstanden dit wel denken. Waar dit aan heeft gelegen is nog steeds een groot mysterie, was het de block training of misschien de taart die Shred mee heeft genomen afgelopen donderdag?

Het team was net een diesel deze wedstrijd. De eerste twee sets, welke met een respectievelijke 29-27 en 26-24 zijn gewonnen, waren gevuld met cadeautjes voor de tegenstander van de kant van de vedettes om de spanning voor onze trouwe supporters hoog te houden *kuch kuch*. Om met de wijze woorden van Pjotr te spreken, “We hebben deze sets alleen maar gewonnen omdat zij 100 fouten maken en wij maar 99”.

In de derde set, na de mindset weer recht te hebben gezet, hebben de mannen onder leiding van Pjotr laten zien waar ze toe in staat zijn als er op niveau wordt gespeeld. Deze wordt dan ook met een 25-13 afgesloten. Laten we het gewoonweg maar niet over de vierde set hebben, die was even bagger als de eerste twee…. De consensus is dat het een “zaad-pot” was, wat tevens werd beaamd door de meest trouwe supporter Tony.

Al met al zijn er twee dingen die u als supporter moet onthouden, dat de vijf punten binnen zijn en dat de mannen van Flash/Veendam (welke het Tweede op de hielen zaten qua puntenaantal) in Selwerd met een pijnlijke 0-4 ten onder zijn gegaan tegenover Exstudiantes. De reacties hierop waren erg verschillend binnen het team, zo blijft de mooiste man van Donitas uitermate kalm, terwijl anderen meer enthousiasme lieten zien.

gh @ VoV, verslag van Donitas Heren 2.