Vizier op volleybal

 

Drie nieuwe versterkingen voor VVU H1

VoV, 26-05-2020. 4:13 uur. Voor seizoen 2020-2021 heeft het eerste herenteam van VV Utrecht drie nieuwe spelers binnen. Peter van der Poel, Jan Geert Meppelink en Stefan Taanman maken komend seizoen deel uit van de selectie van trainer Kasper Langendoen.

Taanman was vorig jaar als assistent-trainer betrokken bij VVU H1 en heeft tegelijkertijd gewerkt aan zijn fysieke fitheid. Taanman neemt een bak aan ervaring mee en hoopt komend seizoen fit te blijven en van grote waarde te kunnen zijn voor VVU.

Meppelink pakt na twee jaar afwezigheid binnen het volleybal de schoenen weer uit de kast. De laatste club waar Meppelink actief was, was Donitas. ´´Na 2 jaar afwezigheid begon het toch wel weer te kriebelen. Mijn motto; BEASTMODE! Ik heb erg veel zin om weer te knallen in het veld´´

Van der Poel komt over van Protos, waar hij afgelopen seizoen in de Topdivisie uitkwam. Van der Poel en Meppelink zijn geen onbekenden van elkaar. Zij waren al teamgenoten bij Donitas (zie foto boven) en komen elkaar bij VV Utrecht dus opnieuw tegen.

Trainer Langendoen is zeer verheugd met het aantrekken van dit drietal. “We zijn op de passer-loper positie erg sterk bezet komend seizoen en hebben veel ervaring en kwaliteit aan de selectie kunnen toevoegen. Voor de overige posities hebben we nog wat vacatures die we hopelijk de komende periode kunnen gaan invullen, spelers die hierin interesse hebben mogen mij ook zeker benaderen.”

gh @ VoV, bron en foto Wouter van Gelderen , Technisch Directeur VV Utrecht.