Duidelijk thuisverlies De Hofnar-Bovo D1

VoV, 05-12-2017. 6:06 uur. Op 3 december was het weer tijd voor nog een thuiswedstrijd. De week ervoor werd er ook al thuis gespeeld. Deze wedstrijd wonnen de dames met 3-1 van Apollo uit Borne. De Aaltense ploeg was er dan ook zeker weer op gebrand om een nieuwe overwinning binnen te slepen.

De eerste set keek De Hofnar-Bovo al gauw tegen een achterstand aan van 5-15. Bovo probeerde van alles uit de kast te halen om dichter bij de dames van Armixtos te komen. De foutenlast lag te hoog aan de kant van De Hofnar-Bovo. Deze set ging naar Armixtos met een stand van 9-25.

De tweede en de derde set verliepen beter dan de eerste set. Bovo kon een tijdje meekomen met Armixtos. Maar helaas ging het moeizaam aan de kant van De Hofnar-Bovo, ballen werden niet afgemaakt en De Hofnar-Bovo kon moeilijk uit deze sleur komen. Helaas werden ook deze twee sets verloren. Eindstand 2e set: 19-25 en 3e set: 17-25.

De vierde set was de Hofnar-Bovo erop gebrand om één punt in Aalten te houden. De dames van de Hofnar-Bovo wilde Armixtos niet met vijf punten naar huis laten gaan. Bovo had dus niks te verliezen deze set. Er werd hard gevochten aan de kant van De Hofnar-Bovo. Het liep lang gelijk op. De Hofnar-Bovo trok aan het langste eind en dit leverde een eindstand op van 27-25.

Volgend weekend reizen de dames af naar het mooie Veenendaal om daar te spelen tegen Fysiotherapie Scheepjeshof / VCV dames 1. Om 16:30 start het fluitsignaal. Hopelijk tot dan.

gh @ VoV, verslag van Jelmer Jan van der Werff , Bovo Dames 1. Foto Jan van den Noort.