Vizier op volleybal

 

Eerste jeugdkampioenen Sliedrecht Sport

VoV, 07-12-2017. 10:00 uur. Jongens A1 van Sliedrecht Sport is het eerste kampioensteam ooit in de nieuwe sporthal De Basis. En ze mogen zich de eerste winterkampioen van Sliedrecht Sport in het seizoen 2017-2018 noemen.

In de kampioenswedstrijd in de Hoofdklasse regio zuid moest de tegenstander vandaag helaas opgeven vanwege een blessure, maar de vreugde over de behaalde titel was er voor Jelmer Schep, Jeffrey v.d. Berg, Sem Brinkman, Wesley Boer, Dan Brinkman, Albert van Lingen, Jelle Leeuwis, Xander Prins, Rune Bal, Davi Beltrao, Leon Tubbing, Niels Middendorp, Chiel Kaptein en coach Daniël van Helden er niet minder onder.

Ook Jongens B1 kampioen

Nadat Jongens A1 al kampioen werd, is gisteravond in Horn ook Jongens B1 kampioen geworden van de 1e helft seizoen 2017-2018 in de Hoofdklasse.

Het team van Rune Bal, Luuk de Groot, Aron Huijser, Youri van der Pol, Joost Suijker, Jari Tournier, Berend de Vries, Cas Westgeest, Timon Zoutendijk en begeleiders Jasper Bouter en Bas de Groot, kwam in Limburg geen moment in gevaar en verliet de zuidelijkste provincie met een 0-4 overwinning op zak.

gh @ VoV, verslag en foto’s persbericht Sliedrecht Sport.