Vizier op volleybal

 

Elroy Bezemer nieuwe coach Sliedrecht Sport D2

VoV, 17-03-2020. 10:17 uur. Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Elroy Bezemer aangesteld als trainer-coach van Dames 2 van Sliedrecht Sport. Elroy maakt sinds dit seizoen, onder andere als trainer-coach van Dames 3, onderdeel uit van het trainerscorps van Sliedrecht om de jeugdopleiding in brede zin verder te versterken en de doorstroming van talenten naar, met name, Dames 1 te begeleiden. Dit proces continueert hij vanuit zijn nieuwe rol. Hij blijft dan ook als trainer betrokken bij Dames 3.

Elroy wordt in zijn nieuwe rol ondersteund door, onder andere, Mark Roper. De huidige assistent-trainer-coach Dames 1 heeft niet alleen zijn contract verlengd om komend seizoen hoofdcoach Vera Koenen te blijven ondersteunen bij het hoogste damesteam, maar wordt hij ook assistent-trainer bij Dames 2 om daarmee de aansluiting tussen de twee hoogste blauw – witte teams te verbeteren.

De staf van Dames 2 zal verder bestaan uit assistent-trainer Meike Martijn en krachttrainer Tom Baas. De aanstelling van een nieuwe trainer-coach voor Dames 3 voor seizoen 2020-2021 volgt zo spoedig mogelijk.

gh @ VoV, bron persbericht Sliedrecht Sport, foto Rob Stout.