Vizier op volleybal

 

Eurosped zondag thuis tegen Zwolle

VoV, 15-03-2019. 5:48 uur.  Een plekje in de finale om de landstitel lijkt bijna onhaalbaar geworden voor Team Eurosped. Dat betekent zeker niet dat de dames van Team Eurosped genoegen nemen met de huidige vierde plek op de ranglijst. Ook a.s. zondag zullen ze weer vol voor de winst gaan en kijken of het tij gekeerd kan worden.

Als Team Eurosped met net zoveel vechtlust als afgelopen zaterdag in het veld staat, kan het niet anders dan een mooie wedstrijd worden!  Laat je als supporter horen en kom onze dames aanmoedigen en help ze naar de eerste overwinning in de kampioenspoule!

Het team Regio Zwolle Volleybal van trainer Wilfried Groothuis, dat na drie wedstrijden ook nog zonder zege is, komt zondag a.s. naar Vroomshoop en zal uiteraard proberen Team Eurosped van de winst af te houden. De wedstrijd begint om 15:30 in Het Punt in Vroomshoop.

Finale lijkt ver weg voor Team Eurosped

Na het verlies op woensdagavond bij landskampioen Sliedrecht Sport, moest Team Eurosped afgelopen zaterdagavond ook haar meerdere erkennen in VC Sneek. In een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 3-1 voor de Friezinnen waardoor het team van Jan Berendsen met lege handen weer richting Vroomshoop ging.

Het was zaterdagavond een gelijkopgaande strijd in Friesland, maar op de beslissende momenten waren de dames uit Sneek net iets koelbloediger dan onze meiden. Alleen in de derde set had Team Eurosped de hele wedstrijd een ruime voorsprong die ze konden omzetten in een duidelijke setwinst. Eindstand 3-1. Setstanden: 25-23, 27-25, 20-25 en 26-24.

gh @ VoV, persbericht en affiche Eurosped.