Vizier op volleybal

 

Feestje uitgesteld v(d)oor Flash Nieuwleusen D1

VoV, 08-04-2024. 6:10 uur. Er hing iets in gelucht, afgelopen zaterdag. Het ‘zou kunnen gebeuren’ deze zaterdag. Het vlaggenschip van Flash Nieuwleusen zit dicht tegen het promoveren naar de 1e Divisie aan.

Met een wedstrijd voor de boeg tegen de rode lantaarndrager Wesseling/DOK in Dwingeloo de punten ophalen en wachten op een mogelijke misstap van concurrent VC Bolsward. Appeltje eitje…

Was het leven maar zo eenvoudig.

Want aan het einde van de zaterdag, toen op de velden de kruitdampen waren opgetrokken, bleek de situatie onveranderd. Beide concurrenten om plaats #3 voor rechtstreekse promotie, winnen met 3:2. Ergo: het verschil is met nog 1 wedstrijd te gaan, 5 punten in het voordeel van Flash Nieuwleusen.

Dat wordt dus een spannende zaterdag, komende week!

De wedstrijd? Geen beste van onze kant! De spanning was voelbaar aan onze kant en dat is meestal geen goed ingrediĆ«nt voor goed spel. Maar, wat wel gezegd kan worden, is dat waar we in het begin van de competitie zo’n wedstrijd niet konden ombuigen, we nu zoveel gegroeid zijn, dat dat gisteren wel lukte. Wat heb ik mijn ploeg zien vechten op momenten dat het ook echt moest!

Wat zeggen ze toch altijd over ploegen die ook hun mindere wedstrijden winnen? ……

Zaterdag weer een kans, in onze thuishaven ‘De Spil’ om 17:00 uur!

gh @ VoV, verslag en foto via Lisa Bollemaat, Flash Nieuwleusen.

PS: DOK vs. Flash werd via 25-17, 22-25, 19-25, 25-21 en 8-15 een 2-3 uitslag.