Vizier op volleybal

 

Fotoreportage Willy Damhuis Toernooi 2020

VoV, 13-09-2020. 6:30 uur. Sinds enige jaren organiseert Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 in de voorbereiding op de competitie een toernooi in De Schalm te Ootmarsum. Het toernooi is vernoemd naar Willy Damhuis, de in december 2013 plotseling overleden manager van dames 1. Op deze wijze wil Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 Dames 1 Willy blijvend gedenken.

Willy was vele jaren manager van het eerste damesteam. Hij regelde op zijn eigen wijze alles voor de speelsters en de trainersstaf, waarbij hij zichzelf vaak wegcijferde. Hij vond dat alles perfect geregeld moest zijn voor het team en daar deed hij alles voor. Naast het werk als teammanager heeft hij in de vele jaren dat hij betrokken was bij zijn vereniging ook vele andere taken verricht. Kortom, Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 is hem veel dank verschuldigd en laat dit blijken door zijn naam te verbinden aan het jaarlijks toernooi: Het Willy Damhuis toernooi.

Deelnemende teams dit jaar waren naast Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65, VC Sneek en Regio Zwolle Volleybal. Elk team won een wedstrijd met 3-0. Op basis van set standen ging VC Sneek met de beker, die werd uitgereikt door de zoon en twee kleindochters van Willy Damhuis, terug naar Friesland.

Rudy van ’t Rood maakte een mooie fotoreportage van het toernooi. Via  DEZE LINK wordt u ermee doorverbonden. Veel kijkplezier gewenst.

gh @ Vizier op Volleybal. Bron en foto’s Rudy van ’t Rood.