Vizier op volleybal

 

Gaan de punten naar Webton of Rijswijk?

VoV, 08-11-2019. 6:00 uur. A.s. zaterdag 9 november speelt Webton in de Topdivisie thuis tegen Inter/Rijswijk. De eerdere wedstrijden in Veldwijk werden door Webton gewonnen, logisch dat ze nu ook de punten in Hengelo willen houden.

Veranderen kost tijd. Dat geldt zeker voor de volleyballers van Webton Hengelo. Blessures, spelers die verhinderd zijn, omdat ze naast volleyballen ook nog gewoon moeten werken, kortom: improviseren. En dan staat trainer Jordan Weggelaar voor de moeilijke taak om jonge talentvolle spelers in te passen in wat normaal een geolied draaiend team is. En dat dat moeilijk is blijkt vooral in de uitwedstrijden, die vaak op het nippertje verloren worden.

Een plaats bij de bovenste zes is de doelstelling dit seizoen en dat zou gelet op bovenstaande ontwikkelingen al een geweldige prestatie zijn. De wedstrijd begint om 19.00 uur, sporthal Veldwijk Hengelo en uiteraard is er ook weer volop te doen in het randgebeuren, zoals natuurlijk de inmiddels bekende verloting. Tot zaterdag!

Bron Jaap H.Heerze , voorzitter stichting Webton Top Volleybal

Inter Rijswijk wil punten ophalen in Hengelo

De mannen uit Rijswijk hebben de smaak te pakken. De stijgende lijn die de laatste weken is ingezet begint zich uit te betalen. Afgelopen zaterdag werd met veel passie en strijd de eerste drie winstpunten van het seizoen binnengehaald. Aanstaande zaterdag wil Inter Rijswijk in Hengelo hun eerste slag slaan in een uitwedstrijd.

Webton Hengelo is zaterdag de te kloppen ploeg. Een degelijke tegenstanders met een spelersgroep die al een lange tijd samenspeelt. Thuis in de al oude sporthal Veldwijk, heeft het nog geen punt afgestaan. Voor de mannen uit Rijswijk de taak om onbevangen de wedstrijd in te gaan. Voor een enkeling in de selectie van Inter Rijswijk zal aanstaande zaterdag als een kleine thuiswedstrijd voelen.

Maar liefst drie spelers hebben hun roots in Twente (resp.: Almelo, Haaksbergen en Saasveld). Fusieclub Webton Hengelo zal dan ook geen onbekende voor ze zijn.

Om 19.00 uur zullen de heren Doornbos en Schuurman hun fluitsignaal voor het eerst laten klinken en rond de klok van 21.00 uur weten we hoe onbevangen de Rijswijkse mannen hebben gestreden.

gh @ VoV, foto: Yunsong Yan voorbeschouwing door Pim Mossel, speler Inter Rijswijk.