Vizier op volleybal

 

Voorbereiding Open Club MA in Heino

 

 

VoV, 08-11-2019. 14:30 uur. Het toptoernooi in Heino zoekt nog teams om het deelnemersveld compleet te maken! Dit toernooi is een vierdaags evenement opgestart in 2004 voor meisjes A teams ter voorbereiding op de Open Club, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, reden dat er maximaal maar zes teams mee kunnen doen. Uitgangspunt voor deelname is, dat het de verwachting is dat een team sterk genoeg is om de eindronde van de Open Club te halen.

Wat biedt de organisatie:

1> Vier dagen waarin je elke dag een trainingsmoment hebt en meerdere wedstrijden speelt.
2> Elke dag staat er een team van 6-10 fysio’s voor iedereen klaar, zowel tijdens de  trainingen en wedstrijden, zodat iedereen elk pijntje kan laten behandelen.
3> Elk team heeft z’n eigen huisje / bungalow, waarin je je kan terugtrekken, kan voorbereiden, kan ontspannen.
4> En elke dag 3 maaltijden in het buffet restaurant op t park waar we verblijven.

Het toernooi vindt plaats van 27-30 december op Summercamp Heino

Voor aanvullende informatie kunt terecht bij Gerard Oortwijn via zijn e-mailadres:

Reacties van deelnemers uit het verleden:  “Wij van vc Sneek, komen hier nu al 5 jaar! Met veel plezier en uiteindelijk ook resultaat! Je zit vier dagen als team op elkaars lip, leert elkaar (nog) beter kennen, zowel in als buiten het veld, groeit dichter naar elkaar toe en bent echt alleen met volleybal bezig. Voor ons dus een goed georganiseerd en gefaciliteerd toernooi, waarin we ons meer dan goed kunnen voorbereiden op de NOJK! Ook Mark Afman, trainer coach bij Sudosa – Desto komt er al jaren en deelt deze mening!

gh @ VoV. Foto Rudy van ’t Rood.