Vizier op volleybal

 

Koploper Eurosped krijgt FAST op bezoek

VoV, 08-11-2019. 5:25 uur.  Aanstaande zondag 10 november komen de dames van FAST uit Gennep richting Vroomshoop. FAST heeft met drie gewonnen wedstrijden een prima seizoenstart gehad. Hoewel Team Eurosped (zeker na de overtuigende winst op Sliedrecht Sport) vol zelfvertrouwen is, zal het zeker geen gemakkelijke middag worden. We verwachten weer volop strijd van beide kanten en mooie wedstrijd!

Zondag 10 november a.s., aanvang: 15.30 uur, sporthal Het Punt in Vroomshoop, Entree € 5,00 en voor kinderen t/m 13 jaar € 2,00.

Met de bus naar Sneek

Om de dames ook in uitwedstrijden met z’n allen aan te kunnen aanmoedigen heeft de supportersclub van Team Eurosped een busreis naar Sneek georganiseerd voor de wedstrijd tegen VC Sneek op zaterdag 30 november 2019. Voor slechts € 15,- koop je al je retourticket naar Sneek. Reserveer je ticket vóór 16 november 2019 en VOL=VOL. Het programma is als volgt:

 17:15 uur: Verzamelen bij Het Punt Vroomshoop
 17:30 uur: Vertrek richting Sneek
 19:00 uur: Aankomst Sneek
 22:30/23:00 uur: Retour richting Vroomshoop
 00:30 uur: Terugkomst bij Het Punt Vroomshoop

Uiteraard maken wij er samen weer één groot feest van onder ons motto: “Als een blok achter Team Eurosped!” Aanmelden kan tot 16 november 2019.

Klik hier om je aan te melden

Bij te weinig animo wordt de betaling teruggestort.

Team Eurosped loot WVC Volley D1

In de 1/8 finaleronde van de Nationale Beker heeft Team Eurosped het eerste damesteam geloot van Weghorst Makelaardij WVC Volley. Deze ploeg staat momenteel in de middenmoot van de Eerste Divisie A. Ver hoeven onze dames hiervoor niet te reizen want deze wedstrijd vindt plaats in Sporthal ’n Dikken in Wierden, hun thuisbasis en wordt waarschijnlijk gespeeld op zaterdag 23 november a.s. Definitieve info hierover volgt.
Maar eerst dus ZONDAG Team Eurosped versus FAST

Eurosped won de topper in Sliedrecht

Afgelopen zaterdag speelde Team Eurosped de topper in de eredivisie tegen Sliedrecht Sport. Beide teams hadden hetzelfde puntenaantal dus in deze wedstrijd kon onderling worden uitgemaakt wie de ranglijst zou gaan aanvoeren.

Sliedrecht Sport kwam goed uit de startblokken. Bij een achterstand van 15-7 zette Team Eurosped een inhaalrace in maar dat bleek net niet genoeg en de eerste set ging met 25-22 naar Sliedrecht. De toon was hiermee wel gezet en door middel van goed spel, goede servedruk en blokkering van onze dames bleef Sliedrecht Sport achter de feiten aanlopen.

De volgende drie sets op rij (de laatste set kwam Sliedrecht Sport zelfs niet verder dan 13 punten) waren een prooi voor Team Eurosped en zij konden met een dik verdiende 1-3 overwinning huiswaarts. Voor de stand betekent dit dat Team Eurosped aan de leiding gaat met een voorsprong van drie punten op Sliedrecht Sport.

gh @ VoV, bron en poster Team Eurosped.