Vizier op volleybal

 

Gezocht: Team (v) voor toernooi in België

VoV, 02-08-2018. 5:11 uur. Tot ons wendde zich Jan van der Plas, de trainer coach van Avanti Aalter Dames 1. Hij werd onverwachts geconfronteerd met de afzegging van een team voor het toernooi op 2 september aanstaande. En vroeg zich af of er wellicht een Nederlandse ploeg interesse had om op die datum deel te nemen. Wellicht in combinatie met een teamweekend, dat ze dan uiteraard wel zelf moeten organiseren.

Avanti Aalter Dames 1 is dus op zoek naar nog één ploeg voor hun 4-hoekstoernooi, hetgeen wij begrepen hebben als een vierkamp, met deelname van clubs uit de Liga B en 1ste en 2de divisie.

De datum is zondag 02 september, tijdstip van 13:00 uur tot en met 18:00 uur.  Er wordt op twee velden gespeeld, de leiding is in handen van officiële scheidsrechters. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met janvanderplas@telenet.be  of met nummer 0475 83 65 40.

Voor de onwetenden onder ons, Aalter ligt in Oost – Vlaanderen, zo’n 25 kilometer ten westen van Gent, richting de kust dus aan de E40. We moeten eerlijk bekennen, dat wij het ook opgezocht hebben.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Rudy van ’t Rood.