Vizier op volleybal

 

Harry van den Brink nieuwe trainer/ coach Alterno H1

 

VoV, 12-06-2024. 6:05 uur. Harry van den Brink is komend seizoen trainer/ coach bij Topdivisionist Alterno H1. Na een interim klus bij de dames van stadsgenoot SV Dynamo gaat van den Brink aan de slag bij de mannen van Alterno, die vorig jaar met heel veel overmacht kampioen in de Eerste Divisie werden en promoveerden naar de Topdivisie.

Dat hij een aantal spelers uit de eerste selectie kent maakte de keuze iets makkelijker. Bij de ervaren spelers uit de selectie was hij de favoriet om als trainer/ coach aan de slag te gaan

Alterno wil met de mannenploeg aan een Topdivisie waardige ploeg bouwen en verwacht dat dit onder leiding van Harry van den Brink moet gaan lukken. Hij brengt een schat aan ervaring mee, hetgeen dit proces een stuk makkelijker moet maken.  Alterno wil verrassen met goed en mooi volleybal.

Ook de Alterno-vrouwen gaan het seizoen met een nieuwe trainer beginnen. Wouter Jansen werd dit voorjaar al weggehaald bij tweede divisionist VCV uit Varsseveld als opvolger van Randy Derksen, die met Alterno promotie naar de superdivisie miste. De Alterno dames hebben onder leiding van de nieuwkomers al een paar tegenstanders van niveau verslagen.

gh @ Vizier op Volleybal. Archieffoto Wout van Zoeren.