Heerlijke zege voor Volley Tilburg D1

VoV, 04-12-2017. 12:15 uur. Op 2 december 17:00 uur stond weer de zoveelste topwedstrijd op het programma voor de dames van Volley Tilburg. Na het verlies van vorige week is er weer hard getraind en is er een goede voorbereiding getroffen voor deze topper.

In de eerste set werd er meteen hard gewerkt en zat de servicedruk er goed op. Hierdoor werd er al vlot een voorsprong gepakt. Tegen het einde van de set kwam Ledub nog terug met een aantal sterke servicebeurten. Toch werd de set afgemaakt en was de eerste set binnen met 21-25.

De tweede set ging Volley Tilburg verder met het geven van servicedruk en werd er een sterke blokkering neergezet. Hierdoor was er halverwege de set een voorsprong van 11-19. Uiteindelijk werd deze set duidelijk gewonnen met 18-25.

In set drie gaf Ledub meer tegengas en scoorden beter vanuit hun aanval. Na wat time-outs werd Tilburg weer op scherp gezet in de verdediging en de aanval. Na een aantal sterke aanvallen werd de set afgemaakt: 20-25.

In de laatste set gaf Ledub zich nog niet gewonnen en werd er hard gestreden door beide teams. De gehele set ging het vooral gelijk op en moest er hard worden gewerkt om ook dat laatste puntje mee naar Tilburg te nemen. Na een aantal spannende laatste punten kon er gejuicht worden aan de kant van Tilburg, er stond 23-25 op het scorebord: 0-4 winst!

Wat was dit een heerlijke overwinning en wat is er hard gestreden. Even genieten van de winst en volgende week zijn de ogen weer gericht op de volgende wedstrijd tegen VollinGo om 20:00 uur in de T-Kwadraat in Tilburg. Alle support is welkom!

gh @ VoV, verslag en foto via Theo van Etten, Volley Tilburg.