Vizier op volleybal

 

Help UT-team Enschede naar EK voor studentes?

VoV, 23-02-2024. 5:41 uur. Vorig jaar werden de studentes van team Enschede Nederlands kampioen studentenvolleybal door grootmacht Groningen te verslaan in de finale. Zie ook:

(https://www.vizieropvolleybal.nl/enschedese-studentes-nederlands-kampioen/).

Team Enschede bestaat volledig uit volleybalsters die studeren in Enschede (afgelopen jaar was dat een mix van speelsters van Apollo 8, Harambee, Rivo Rijssen, en een uitwisselingsstudente uit Polen).

De winst geeft ze recht op een ticket naar de Europese studentenkampioenschappen (https://eug2024.eu/), dit jaar gehouden in Miskolc, Hongarije.

Echter brengt dat behoorlijk wat kosten met zich mee. Helaas heeft de Universiteit Twente op dit moment niet de financiƫle middelen om het team daarin voldoende te ondersteunen. Daarom zijn de studentes, met hulp van de Stichting Universiteitsfonds Twente, een crowdfunding gestart. Mocht u een bijdrage willen doen, dan kan dat via deze link: (https://www.steunutwente.nl/project/esk-volleybal).

Alle beetjes helpen! Ook zijn ze nog op zoek naar hun eerste sponsor. Mocht u sponsor willen worden of het team op een andere manier willen helpen, dan kunt u contact opnemen met Famke Zomer (mailadres: f.j.zomer@student.utwente.nl).

Helpt u de Enschedese studentes naar Europa?

gh @ VoV, bron en foto via Famke Zomer, UT-Team Enschede.