Vizier op volleybal

 

HLB van Daal zoekt nog middenmannen

VoV, 20-05-2020. 11:31 uur. Zoals eerder gemeld zijn we bij HLB van Daal nog op zoek naar minimaal één maar bij voorkeur twee middenmannen voor onze eerste twee herenteams. Reden hiervan is dat we de gehele middenas van Heren 1 moeten vervangen.

Het is al enige tijd bekend dat “onze” Dursley de overstap naar Volley Tilburg gaat maken. Hij wil daar nog één seizoen met maten van vroeger knallen en kijken of ze een gooi naar het kampioenschap in de Topdivisie kunnen doen. We wensen hem en alle andere ex-HLB-ers daar natuurlijk veel plezier bij toe maar gaan er wel alles aan doen om hier in onze onderlinge confrontaties een stokje voor te steken.

Vervolgens heeft Luuk zeer begrijpelijk de keuze gemaakt om komend seizoen echt aan zijn herstel te gaan werken. We hopen dat de rust hem goed gaan doen, dat de operatie alsnog snel doorgang kan vinden en dat het herstel voorspoedig zal verlopen. Mocht het zo zijn dat hij weer een balletje kan gaan slaan dan staan de deuren van De Misse wagenwijd voor hem open. We werken dan graag mee aan een volledig herstel en rentree op de Nederlandse volleybalvelden.

Tot slot is bekend geworden dat Bas de overstap naar de Tilburgse Studenten Volleybal Vereniging Gepidae gaat maken. Daar gaat hij samen met de mannen van het eerste Herenteam hun nieuwe uitdaging in de Derde Divisie aan. Door deze overstap zal het aantal trainingsmomenten per week minder worden en is hij, omdat hij in Tilburg woont, aanzienlijk minder reistijd kwijt. De tijd die hij hierdoor overhoudt wil hij aan zijn nieuwe studie gaan besteden. We wensen Bas veel plezier met volleyballen en succes met zijn studie.

Gelukkig hebben we de eerste versterking op het midden wel al binnen. Daar waar Arne het afgelopen seizoen enkele keren succesvol is bijgesprongen zal hij vanaf komend seizoen wekelijks op het één na hoogste niveau van Nederland te bewonderen zijn. We zijn erg blij dat we Arne ondanks de nodige belangstelling van buitenaf voor onze club hebben weten te behouden maar we zijn met hem erbij nog niet klaar. We zoeken nog minimaal één en bij voorkeur twee middenmannen om de herenlijn van HLB te versterken.

Ben of ken jij een middenman die zijn mannetje kan staan in de Eerste of Topdivisie of heb je de ambitie om hier naartoe te groeien maar heeft dit nog iets aan tijd nodig meld je dan aan door een mail te sturen naar tc@hlbvandaal-ds.nl.

We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken op wat voor manier we volgend seizoen en de seizoenen erna iets voor elkaar kunnen betekenen. Meld je snel aan en wij zullen je beloven dat je hier geen spijt van gaat krijgen.

gh @ VoV, Bron persbericht HLB van Daal.