Vizier op volleybal

 

In memoriam Annet van de Ven

VoV, 06-08-2022. 3:58 uur. Bij Kalinko ontvingen ze het trieste bericht dat op zaterdag 30 juli jl. hun erelid Annet van de Ven op 73-jarige leeftijd is overleden.

Annet was een club-mens in hart en nieren en vanaf het prille begin van Kalinko aan de vereniging verbonden. Eerst als speelster (een spelverdeelster met een goed spelinzicht), later onder andere als trainster, coach, zaalwacht en scheidsrechter. Ze was trots op wat ze deed en wat ze gedaan heeft voor het volleybal in het algemeen en voor Kalinko in het bijzonder.

Annet was graag op alle verenigingsactiviteiten aanwezig en als het kon stond ze daarbij graag vooraan en in het midden van de belangstelling. Die belangstelling vertaalde ze ook in het verzamelen van alle krantenartikelen over Kalinko en een bonte verzameling shirts van alle jeugdkampen. Annet deed niets liever dan de wedstrijden van haar favoriete teams bekijken. Het wel en wee van de vereniging en haar leden ging Annet zeer aan het hart.

Op Annet kon je altijd een beroep doen. Voor haar enorme inspanning heeft ze vanuit de Nevobo een gouden speld en bijbehorend certificaat ontvangen. De uitreiking daarvan, in ’haar’ Houtrust, was voor Annet een heel belangrijk moment en een terechte blijk van grote waardering. Dat door haar fysieke beperkingen het fluiten steeds moeilijker werd, viel voor haar moeilijk te accepteren. Annet liet zich door de beperkingen echter niet uit het veld slaan: zoveel als mogelijk kon je Annet op zaterdag in haar rolstoel vinden in Houtrust.

We zullen Annet erg missen en koesteren onze goede herinneringen aan dit bijzondere (ere-)lid van Kalinko.

Het bestuur, Rafke, Aletta, Frank, Iris en Ard

gh @ VoV.