Vizier op volleybal

 

Inschrijving Twenteprint jeugdtoernooi geopend!

VoV, 12-05-2018. 5:25 uur. Volleybalvereniging Dynamo Tubbergen organiseert op zaterdag 8 september 2018 alweer voor de eenentwintigste keer het Twenteprint Jeugdvoorbereidingstoernooi en op zondag 9 september 2018 het Twenteprint Jeugdtoptoernooi. Dit toernooi kan perfect passen in de voorbereiding op de competitie van het seizoen 2018 / 2019. Als alles goed gaat met de bouw zal dit één van de eerste evenementen zijn in de nieuwe sporthal van Tubbergen.

Voor het Twenteprint Jeugdtoptoernooi is ons doel is dat wij een kwalitatief sterk bezet toernooi willen organiseren. In de voorgaande edities waren de top van regio Oost en landelijk bekend staande jeugdverenigingen aanwezig.

Het Twenteprint Jeugdvoorbereidingstoernooi is een toernooi voor meisjes A, B en C. In de voorgaande edities wisten over het hele weekend zo’n 600 volleybalsters de weg naar Tubbergen te vinden.

Wil je deelnemen aan één van beide toernooien? Dat kan. Ga dan snel naar www.dynamotubbergen.nl  . Daar vind je alle informatie en het inschrijfformulier. Wees er snel bij want in de voorgaande edities was het toernooi in no – time volgeboekt.

gh @ VoV, bron v.v. Dynamo Tubbergen