Vizier op volleybal

 

Jan Berendsen en kattengespin

Het team van Meino Roozendal is al maandenlang de trotse koploper in de DELA – League. Heutink – Pollux  staat als tweede genoteerd, dus mag je zaterdag een topwedstrijd in een hopelijk bomvolle hal verwachten.” Zegt Jan Berendsen. “ En natuurlijk zal de media, (volleybal).tv, schrijvende en fotograferende pers er zijn om van dit gevecht om de kroon in de hoogste vaderlandse volleybal competitie verslag te doen. Voor de geïnteresseerde thuisblijvers hoop ik dat de live score werkt,  maar dat is aan André Schild, manager en analist van Sliedrecht Sport wel toevertrouwd.  Het is natuurlijk veel leuker om er live bij te zijn want we willen er een prachtige wedstrijd van maken, twee topteams waardig.”

De al genoemde André  Schild zegt in zijn voorbeschouwing dat een eenvoudige overwinning er voor Heutink – Pollux niet in zit. “Ik denk dat hij gelijk heeft. De ontmoeting in Oldenzaal wonnen wij. maar het ging zeker niet eenvoudig. Beide teams hebben elkaar dit seizoen al veelvuldig ontmoet in oefenwedstrijden en kennen weinig geheimen voor elkaar.”

“Het zal er daarom om gaan welk team het beste met de zenuwen overweg kan en het dichtste bij haar basisniveau kan geraken of daar overheen kan gaan. Voor welke startrotatie zullen de coaches kiezen? Zijn er nog verrassingen in de basisteams te verwachten? Allemaal vragen die zaterdagavond om half acht beantwoord worden.”

“Het publiek zal naar ik hoop de grote winnaar worden en dit zal de opmaat zijn voor de te verwachten ontmoetingen in de play – offs. Na afloop zal de winnaar het hebben over klappen die daalders waard waren en de verliezers, naar ik aanneem, over gewin met de waarde van kattengespin.”