Vizier op volleybal

 

Jasper Wijkstra komt thuis bij Active Living Orion.

VoV, 07-04-2021. 16:15 uur. De achttienjarige passerloper keert na drie seizoen terug ‘op het oude nest’ in Doetinchem. Wijkstra speelde de afgelopen drie seizoenen voor Talentteam Papendal, het opleidingsteam van de Nevobo, in de Eredivisie.

Hij maakt onderdeel uit van een bijzonder talentvolle lichting Doetinchemse volleyballers. Wijkstra speelde voor zijn vertrekt naar Arnhem voor Rabobank Orion en doorliep daar zijn hele jeugdopleiding. De 2,04 meer lange aanvaller maakte dit seizoen een goede ontwikkeling door en heeft daarmee een overstap naar zijn oude club afgedwongen. In de laatste thuiswedstrijd tegen Active Living Orion was hij een doorn in het oog van de Doetinchemse blokkering.

Technisch manager Pim Kamps is erg blij dat Jasper aansluit bij de selectie van Active Living Orion: “Jasper is een jongen van de club en heeft de afgelopen jaren zijn eerste stappen gezet naar een professionele volleybal carrière. Het is mooi dat hij nu de stap maakt naar de top van de Eredivisie in zijn vertrouwde omgeving. Het past uitstekend bij de ambitie van Active Living Orion om meer Achterhoeks talent toe te voegen aan de selectie. Goed voor het niveau én goed voor de supporters!”

gh @ VoV, persbericht en foto via Active Living Orion.