Vizier op volleybal

 

Jeugdinterlands volleybal naar Almelo

VoV, 14-02-2020. 5:23 uur. De IISPA is maandag 24 februari het podium voor twee jeugdvolleybalinterlands. Twee nationale jeugdteams spelen achter elkaar een oefeninterland in de Almelose topsporthal.

Directeur van Sportbedrijf Almelo Erik Busscher: “We zijn trots op onze jarenlange samenwerking met de Nederlandse Volleybal Bond. Naast het Regionaal Talentencentrum, de jaarlijkse Twente Cup, de interlands en de Dela Eredivisie Beach, krijgen we nu ook de kans om de aanstormende volleybaltalenten aan Almelo en omgeving te presenteren. Met maar liefst zeven Twentse spelers en speelsters in beide selecties blijkt maar weer hoeveel volleybaltalent deze regio voort weet te brengen.”

Praktische informatie:  Om 16:00 uur speelt Jeugd Oranje (meiden) tegen Japan, met de volgende Twentse volleybalsters in de selectie: Joanne Brilhuis uit Denekamp (DeVoKo), Tess Leemreize uit Delden (Apollo 8), Laura Roelofs uit Lemelerveld (De Bevers), Emily Silderhuis uit Ootmarsum (Talentteam Papendal) en Marije ten Brinke uit Enter (Apollo 8).

Deze wedstrijd wordt om 19:00 uur gevolgd door Jong Oranje (jongens), met onder andere Martijn Brilhuis en Luuk Hofhuis (Talentteam Papendal) in de gelederen. Een kaartje kost voor beide wedstrijden vijf euro, kinderen tot 18 jaar betalen 2,50 euro. Deze zijn zowel online www.sportbedrijfalmelo.nl/tickets als aan de kassa te koop.

gh @ VoV, bron en foto Sportbedrijf Almelo.

Noot VoV: De volleybalfotografen Rudy van ’t Rood en Jan van den Noort zullen elk een wedstrijd vastleggen, waarvan nadien de links naar de reportages op VoV worden gepubliceerd.