Vizier op volleybal

 

Word jij één van de (ass.) trainers van Kalinko?

VoV, 14-02-2020. 5: 35 uur. Volleybalvereniging Kalinko (Scheveningen) is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar kennis, ervaring, ambitie en energie…

Met vijftien meiden-, vijf jongens- en vier N6-teams, én met een bloeiende CMV-afdeling is Kalinko één van de grootste volleybalclubs van Nederland. Door team- én techniektrainingen werken we aan de ontwikkeling van onze jeugd.

Drie hoofdklasse – en drie topklasse teams vormen de voorhoede voor doorstroom naar de senioren en voor de toekomst van onze vereniging. Zeven periodekampioenen, vier teams in de halve finale van het NOJK én een levendig meepratende trainersgroep geven aan dat we ook dit seizoen weer dapper aan de weg timmeren. Volgend seizoen willen we inzetten op meer jongensteams, extra trainingen voor spelverdelers, op extra talentenbegeleiding en op meer sociale activiteiten voor de jeugd. Informatie over de vereniging en onze activiteiten vind je op www.kalinko.nl

Mooie resultaten, gemaakt door veel actieve vrijwilligers met een warm verenigingshart. En toch zijn we ook steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste trainers of andere professionals om onze jeugd en de vereniging verder te brengen. Onze herenselectie speelt promotieklasse, de dames 2e divisie. Er is dus een mooi ontwikkel pad voor onze jeugd, maar ook nog zat ruimte om te groeien, voordat we te groot worden voor Nederland ?.

Ik nodig je daarom graag uit voor een kennismaking met deze gezellige én ambitieuze vereniging:

– Als je als trainer (met of zonder licentie) voor één of enkele teams bij wilt dragen aan onze volgende stap; (jeugdteams, of een combi van (een) senioren- en (een) jeugdteam(s))

– Als je als assistent-trainer aan de slag zou willen gaan. Genoeg posities, waar je samen met/ onder begeleiding van een ervaren trainer jezelf kunt ontwikkelen tot zelfstandig trainer. De vereniging kan bijdragen aan jouw groeipad naar een VT2- of VT3 licentie.

– Als je vanuit een andere deskundigheid bij zou willen dragen aan het succes van de vereniging.

Als vereniging met bescheiden middelen werken we met een bescheiden vergoedingenmodel. Handig, als je in de Haagse regio woont, of makkelijk kunt reizen. Omdat we met jeugd werken, wordt standaard een geldige VOG vereist.

Neem contact op, als je enthousiast werd van deze tekst, en voor/bij Kalinko aan de slag wilt. Dan kun je later altijd zeggen, dat je er al bij was, toen het gebeurde. En dan zal ik bevestigen dat dat inderdaad zo was.

Stuur een korte introductie van jezelf en van je volleybal-ambities naar Jeugd@Kalinko.nl en we nemen contact met je op.

gh @ VoV, bron John Konijn, voorzitter Jeugd TC Kalinko