Vizier op volleybal

 

Johan Booyink nieuwe trainer DeVoKo D1

VoV, 19-03-2019. 12:12 uur. Na een indrukwekkende periode van 7 jaar als trainer en assistent-trainer bij TiMaX/DeVoKo Dames 1, heeft Paul op de Weegh besloten om te stoppen als trainer/coach. Enkele jaren terug begon Paul als assistent-trainer aan zijn DeVoKo avontuur. Toen twee jaar geleden de hoofdtrainer van toen vlak voor de start van het nieuwe seizoen alsnog vertrok, was hij degene die opstond om het team op te vangen en de op dat moment erg jonge club meiden op te leiden; dat terwijl hij eigenlijk al had besloten te stoppen.

Iedereen zal het erover eens zijn dat er geen wedstrijd was in die 7 jaar, waarin Paul niet fanatiek was en vastbesloten het onderste uit de kan te halen. De vereniging is Paul dan ook erg dankbaar voor al zijn jaren trouwe dienst en loyaliteit en we hopen hem dan ook nog vaak in de toekomst tegen te komen in de sporthal.

Bedankt Paul !!

Omdat Paul op tijd wist aan te geven dat dit zijn laatste seizoen zou zijn, kon de TC al vroeg beginnen aan de zoektocht naar een nieuwe trainer. We zijn dan ook erg blij te kunnen mededelen dat wij hierin uitstekend geslaagd zijn! Paul draagt het stokje over aan Johan Booyink. Ook Johan heeft al een indrukwekkende volleybal cv en was de laatste jaren langs de kant te vinden als hoofdcoach bij Dynamo Tubbergen Dames 1.

Een enorme staat van dienst bij bijna alle omliggende volleybalverenigingen, waarbij hij altijd met tevredenheid gewerkt heeft. Johan heeft veel ervaring met zowel het opleiden en inpassen van jeugdspeelsters, als met het trainen en coachen van diverse divisieteams en we hopen dan ook dat we samen met hem verder kunnen bouwen aan de toekomst van onze mooie en talentvolleĀ  vereniging en ons eerste damesteam!

Welkom en heel veel succes gewenst Johan!

gh @ VoV. Bron persbericht Timax / DeVoKo. Foto Jan van den Noort.