Vizier op volleybal

 

Kerststerrenactie vv HLB Van Daal/DS

 

VoV, 30-11-2018. 5:37 uur. Zaterdag 8 december 2018 is het weer zover. De jaarlijkse verkoop van de mooie rode en witte kerststerren door de jeugdspelers van de volleybalvereniging HLB Van Daal / DS uit Den Dungen en Sint-Michielsgestel gaat weer van start.

Er worden door de jeugdleden weer veel huizen bezocht om daar de kerststerren aan de man te brengen. Wij zouden het als volleybalvereniging erg fijn vinden als u weer thuis bent en wat mooie kerststerren zou willen kopen. De bewoners van de dorpen Sint Michielsgestel, Den Dungen, Maaskantje en Gemonde zullen worden bezocht door onze verkoop-teams. De jeugd zal in groepjes onder leiding van een ouder of een oudere jeugdspeler rond gaan. Oudere leden en ouders zullen de teams en de kerststerren naar de juiste wijk brengen.

De verkoop zal op zaterdag 8 december 2018 om half tien starten.

Wij hopen dat de actie wederom een groot succes zal worden. De opbrengsten van deze verkoop van de kerststerren komt ten goede aan de volleybalvereniging HLB Van Daal/DS. Met name kunnen we op deze wijze de vereniging ondersteunen in al haar activiteiten voor de spelers van alle teams. Bijzondere aandacht gaat in deze vereniging uit naar de jeugdleden. Zij moeten toch zorgen voor voldoende talent en het voortbestaan van de vereniging.

Wij hopen op uw bijdrage op zaterdag 8 december 2018. Tot dan!

gh @ VoV, persbericht HLB van Daal / DS.