Vizier op volleybal

 

Kristy Beyazkaya versterkt PDK Huizen

VoV, 14-08-2018, 4:30 uur.  Passer – loper Kristy Beyazkaya sluit op het allerlaatste moment aan bij het eerste damesteam van Prima Donna Kaas Huizen. Zij vervangt Lisanne Scholte die vanwege blijde omstandigheden komend seizoen niet beschikbaar is.

De 23-jarige Amersfoortse komt over van Eredivisionist Alterno uit Apeldoorn. Na 10 seizoenen bij AVV Keistad maakte Kristy de overstap naar VV Utrecht en speelde haar eerste seizoen in de Top Divisie.  Na een studie in het buitenland vervolgde zij haar volleybal carrière bij Alterno dames 1 en greep met dit team nét naast de landstitel.

Beyazkaya is enthousiast over het nieuwe seizoen bij Prima Donna Kaas Huizen. “Ik geloof in de kracht van dit team en staf, wij hebben alles in huis om dit seizoen kampioen te worden. Ik garandeer het publiek een hecht team te laten zien, dat voor elkaar vecht en keer op keer weer weet te verrassen!”

Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 begint op 29 september aanstaande met de competitie met een uitwedstrijd in Groningen tegen OBEG Donitas.

gh @ VoV, bron persbericht PDK Huizen. Foto Alterno.