Vizier op volleybal

 

Laatste seizoen Lesley de Jonge bij Emmen

_MG_4682

VoV, 22-09-2016. 13:05 uur.  Volleybaltrainer Lesley de Jonge en de Technische Commissie  hebben in afstemming met het Bestuur van volleybalvereniging Emmen ’95 met elkaar afgesproken nog 1 jaar samen te werken. Na drie bijzondere, leerzame, inspirerende, succesvolle en intensieve jaren is Lesley nog steeds vastberaden om er het beste van te maken. Maar ook om helderheid te geven richting de club en alle betrokkenen, dat het daarna tijd is voor een nieuwe uitdaging. 

Lesley de Jonge heeft Emmen ’95 Dames 1 begeleid in de opmars naar de 1ste divisie en heeft zich samen met de gehele trainersstaf en de club altijd hard gemaakt voor het opleiden van de jeugd. Met zijn gedrevenheid, energie, creativiteit en inspiratie heeft hij de club de afgelopen jaren veel gebracht.

Het eerste team heeft weer een spannend jaar voor de boeg, vorig seizoen voor het eerst in de clubgeschiedenis uitkomend in de 1e divisie. Na veel blessure leed wist het team zich te handhaven door in de voor na laatste wedstrijd de nummer 1 met 3-1 te verslaan. Passer lopers Renee Houkes en Lieke Streutker hebben de overstap naar Groningen (Veracles en Donitas) gemaakt, en spelverdeelster Malon Mars doet een stap terug naar het 2e team van Emmen.

Michelle Knegt is vanuit Zwitserland teruggekeerd naar Nederland en is toegevoegd aan de selectie, samen met Danique Aardema, Maud Wester en Jorike Miedema vanuit Emmen ’95 Dames 2. Laatste drie genoemden hebben afgelopen seizoen ook al veel speeltijd gemaakt in het eerste team.

Na afgelopen weekend de 1e beker ronde te winnen zal het team komende zaterdag starten met de competitie tegen Rivo Rijssen. Naast het reguliere programma zal het team in oktober vertrekken richting Italië voor een uitwisseling met Foppapedretti Bergamo en Igor Volley Novara, de club van Laura Dijkema, Judith Pietersen en Celeste Plak.

Dit seizoen is alles te volgen via het nieuwe Youtube kanaal VolleySquad. Hierin zal het team met de camera gevolgd worden zowel binnen het veld als buiten. Een leuke primeur: VolleySquad is al een week bij het Nederlands Dames team geweest en zal binnenkort een volledig gesigneerd wedstrijd shirt weggeven aan hun abonnees in Youtube.

Eind november zal VolleySquad een week meelopen bij Giovanni Guidetti’s team Vakifbank in Turkije met toppers als Lonneke Sloetjes, Zhu Thing en Kimberly Hill. Via deze link kun je je gratis abonneren:

https://www.youtube.com/channel/UCYuxU-8dJu60LaDISi1pX9w?sub_confirmation=1

gh @ Vizier op Volleybal. Bron persbericht Emmen ’95. Foto Jan van den Noort.