Vizier op volleybal

 

Leon Koehorst nieuwe trainer Veracles D1

 

VoV, 19-04-2018. 9:15 uur. De technische commissie van Veracles is blij mee te kunnen delen dat de Leon Koehorst is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van het eerste damesteam, uitkomend in de Topdivisie. Het afgelopen seizoen was Leon naast Paul Oosterhof werkzaam als assistent bij Dames 1 en als trainer / coach bij Dames 2 in de Tweede divisie. Eerder was Leon als trainer actief bij o.a. Lycurgus en het RTC Groningen, daarnaast heeft hij meerdere stages gelopen bij toptrainers in de regio.

De afgelopen weken heeft de TC in samenspraak met het team een trainersprofiel opgesteld. De voorkeur ging uit naar een jonge, ambitieuze trainer die goed binnen een studentenvolleybalvereniging past. De 26-jarige Leon voldoet volledig aan dit profiel; zijn persoonlijke ambitie, gecombineerd met het feit dat hij een clubman in hart en nieren is, heeft de technische commissie ervan overtuigd dat Leon de juiste man is voor deze positie.

Zelf kijkt Leon erg uit naar komend seizoen: “Het is voor mij een geweldige kans om bij de mooiste vereniging van het land aan de slag te gaan. De combinatie van de jonge, dynamische omgeving van een studentenclub en het opleiden van talenten spreekt mij ontzettend aan.”

Veracles heeft zich in de afgelopen jaren duidelijk geprofileerd als dé Groningse vereniging die ambitieuze talenten tijdens hun studie voorziet in hun doel om door te groeien en het hoogst haalbare na te streven. Mocht je interesse hebben om hier deel van uit te maken, neem dan contact met ons op via dtch@veracles.nl.

gh @ VoV, persbericht Veracles. Foto Rudy van ’t Rood.