Vizier op volleybal

 

Limes D1 alsnog naar de 3e divisie

VoV, 11-09-2021. 5:40 uur. Op 8 september kwam het verlossende woord van de competitieleider. Dames 1 van Limes (Utrecht/ Leidsche Rijn) werd geplaatst in de 3e divisie (A)! En daarmee was de “promotie” een feit.  Hoewel per loting bepaald, voelt het wel degelijk als een promotie en heeft Limes daarmee haar doelstelling uit 2019 (spelen in de 3e divisie in het seizoen 2021-2022) uiteindelijk toch gehaald.

Het overwegend jonge team (gemiddelde leeftijd 21 jaar) heeft daar ook keihard voor gewerkt. Met een volledig beachprogramma vanaf begin maart en het doortrainen in de zaal gedurende de gehele zomer zijn er heel wat kilometers gemaakt.  Bij het spelen van de eerste oefenwedstrijden kon dan ook gelijk volle bak worden gespeeld, met een prachtige 4-1 overwinning op een mede 3e divisionist als resultaat.

De vereniging is er trots op, want voor het eerst in haar 18-jarig bestaan gaat een damesteam van Limes in de 3e divisie spelen en dat met veel zelf opgeleide speelsters. Limes hoopt natuurlijk een blijvertje zijn en met 15 meisjesteams, een eigen volleybalschool en mooie meetrainmogelijkheden staat er een voldoende basis om dat te verwezenlijken.

Midden:  In het team is nog plaats voor één midden, die direct het 3e divisieniveau aan kan of een jong getalenteerde speelster die de vereniging dit jaar op het gewenste niveau kan brengen. Meetrainen kan op maandagen van 20.30 – 22.30 uur en donderdagen van 20.00 – 22.00 uur. Aanmelden: wibowieling@ziggo.nl

gh @ VoV. Bericht en foto, Limes D1.