Vizier op volleybal

 

Mediaspektakel bij Donitas Dames 3.

VoV, 12-12-2019. 10:33 uur.  Via onze bronnen en contacten hadden we te horen gekregen dat in Zwolle afgelopen zaterdag een mooie wedstrijd gespeeld zou worden tussen CSV Zwolle dames 1 en Donitas dames 3.

We hebben alle zeilen bij moeten zetten om te zorgen dat er iemand van onze crew en cameraploeg aanwezig kon zijn bij deze wedstrijd. Het is ons gelukt en is er iemand op tijd afgereisd naar Zwolle om deze wedstrijd vast te leggen. En gelukkig, want een spektakel werd het! Donitas dames 3 heeft namelijk de wedstrijd binnengehaald met 4-0.

Met wat dringen langs alle interviewers en tv-journalisten hebben we met moeite een speelster van Donitas kunnen spreken. Niemand minder dan Maureen Oude Luttikhuis, most valuable player van deze wedstrijd, hebben we aan het woord gehad. Dit is wat Maureen ons vertelde over de wedstrijd:

“Ge-wel-dig! Was haar reactie op MVP van deze wedstrijd. Ze was blij verrast dat ze MVP was en vond de winst vooral een goede teamprestatie. Maureen Oude Luttikhuis staat bekend van eerder interviews om haar befaamde uitspraken/wijsheden. Ook in dit interview ontbrak die niet: “Wat is der mooier dan een hobby waarbij je een keer wedstrijdje mee kan pakken als deze”.

De passjes, serve, setjes en aanval gingen allemaal goed, dit smaakte volgens Maureen naar meer en rekende dan ook dat de volgende wedstrijd als we op deze manier verder gaan het gewoon twee vingers in de neus gewonnen wordt.

We wilden ook gelijk vooruitblikken op de wedstrijd voor aankomende week. Volgens Maureen speelt het team de volgende wedstrijd tegen een tegenstander, altijd lastig, altijd lastig. Maar ze heeft er vertrouwen in na deze wedstrijd! Hatsikideeeee. Volgende week speelt de ploeg uit het hoge noorden tegen Emmen’95 Dames 1.

Donitas dames 3 won overtuigend met 4-0 (22-25, 17-25, 10-25, 18-25). We proberen er uiteraard volgende week zaterdag weer bij te zijn. Voor het volledige interview kunt u de Donitasdames3 Instagram bekijken!

gh @ VoV, verslag van Donitas Dames 3. Foto Jan van den Noort