Vizier op volleybal

 

Mikasa en Kameleon kiezen voor KBU

VoV, 10-05-2018. 6:45 uur. Met trots maakt de Kadijk Beach University bekend dat zij een meerjarige partnerschap overeenkomst heeft gesloten met zowel Mikasa als met Kameleon Textieldruk.

Mikasa is een wereldwijd bekende fabrikant van sportartikelen, met haar hoofdkantoor in Hiroshima in Japan. Zij is onder andere hofleverancier van ballen en equipment aan de FIVB, de wereldvolleybalbond.

De importeur van Mikasa voor de Benelux, Eilers Sport uit Zoeterwoude-Rijndijk, maakt de keuze voor de Kadijk Beach University vol overtuiging. Loïc Legoff, directeur van Eilers Sport, legt uit: ‘Na jaren van vele kleine sponsorprojecten hebben wij besloten ons beleid te rationaliseren, en duidelijke keuzes te maken. Voor wat betreft het beachvolleybal kwamen we hiervoor al snel uit bij de Kadijk Beach University. Gepassioneerde mensen, professionele presentatie op nationaal en internationaal niveau, een jonge groep spelers met een enorme toekomst voor zich’.

Eilers Sport steunt de KBU al een aantal jaren met ballen, maar grijpt deze intensivering van het partnerschap gelijk aan om haar geheel vernieuwde Mikasa kledinglijn te introduceren. Glenn van der Fits, verkoopleider bij Eilers Sport hierover: ‘Mikasa timmert serieus aan de weg met een moderne, in Italië geproduceerde kledinglijn voor vele takken van sport. Wij maken graag gebruik van de uitstraling van de Kadijk Beach University om deze kledinglijn te introduceren bij het grote publiek’.

Om alle kleding en tassen van professionele bedrukking te voorzien, heeft ook Kameleon Textieldruk uit Alphen a/d Rijn haar partnerschap met de Kadijk Beach University verlengd. Directeur/eigenaar Dennis van den Nieuwendijk vertelt: ‘Wij zijn onder de indruk van de prestaties en de volhardendheid van de mensen van de Kadijk Beach University, en werken graag mee om hen te voorzien van de gewenste professionele uitstraling’.

Teammanager René van der Giessen van de Kadijk Beach University toont zich enorm verheugd met deze partners. ‘Het feit dat deze professionele ondernemingen kiezen voor onze organisatie, en zich met ons willen identificeren, onderstreept onze aanpak en motiveert ons enorm om door te gaan op de ingeslagen weg’. Trainer/coach, en naamgeefster van de Kadijk Beach University, Debora Kadijk, voegt hieraan toe: ‘Deze partners maken het, samen met vele andere partners, voor ons mogelijk om ons programma een positieve impuls te geven, waarmee wij in staat zijn er op het sportieve vlak het maximale uit te halen’.

Websites:  www.kadijkbeach.nl  /  www.eilerssport.nl  / www.kameleontextieldruk.nl

gh @ VoV, persbericht en foto Kadijk Beach University.