Vizier op volleybal

 

Mutatieoverzicht Eredivisie heren ‘20-‘21

VoV, 25-07-020. 16:12 uur. Het seizoen 2019-2020 kende dit kalenderjaar een vervroegd einde. De reden daarvan is ons allen ondertussen meer dan bekend. Dit   had wel tot gevolg dat de clubs een lange periode hadden om hun gedachten te vormen voor het nieuwe team voor het seizoen 2020-2021.

Welke spelers zijn beschikbaar, zijn er talenten die de stap naar de Eredivisie kunnen maken, wie wil, wie kan?  Door de een werd er stevig ‘ingekocht’, een ander hield het team nagenoeg bij elkaar. Bij de meeste clubs zit de taak voor de technische staf er voor wat betreft samenstelling van het team 2020-2021 erop.

Uit de ons ter beschikking staande gegevens hebben we het overzicht samengesteld van de Eredivisie heren. Genoemd zijn de selecties van het seizoen 2019-2020 en daaraan toegevoegd de spelers die gekomen en gegaan zijn. Onder gegaan wordt ook verstaan naar een lager team gegaan of gestopt. Uiteraard zijn de foto’s nog niet beschikbaar, met de aantekening dat nieuwe teamfoto’s voor plaatsing erbij van harte welkom zijn op g.heerink@arghent.nl

Wij hebben niet de illusie dat we het overzicht compleet hebben, want bijvoorbeeld was ons soms onduidelijk waar een vertrekkende speler naar toe was gegaan en of dat hij wellicht gestopt was. Of waar hij voor het laatst gespeeld had. Maar met uw aanvullingen moet het lukken om de lijst met Eredivisiespelers voor het volgend seizoen op orde te krijgen.

We houden ons dus aanbevolen voor uw aanvullingen of toevoegingen, zodat er een volledig beeld ontstaat. Via  DEZE LINK  kunt u naar het overzicht gaan.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.