Vizier op volleybal

 

Nieuw seizoen PDK Volleybalschool: Waar ligt jouw top?

VoV, 11-09-2023. 15:15 uur. Nu zit je nog in een jeugdteam of mag je misschien al meespelen in een seniorenteam, maar je droomt van spelen in Heren1 of Dames1, de Eredivisie of het Nederlands team. Waar ligt jouw top en hoe ga je die bereiken?

De Prima Donna Kaas Volleybalschool helpt jou meer uren op hoog niveau te trainen onder leiding van een toptrainer. Ook spelen we (internationale) toernooien waar je prachtige ervaringen opdoet. Dat allemaal zodat jij kan ontdekken waar jouw top ligt.

Toptrainers: Komende zondag beginnen we weer met een seizoen hoogwaardige trainingen om jou beter te maken. Wie helpen jou zo naar de top?

Henk Rempe is vanaf het begin af aan elke zondag in de zaal te vinden als trainer. Samen met zoon Roy vormt hij de basis bij de Meiden C waar de basis wordt gelegd voor een verder opbouw. Jesse Zegeling, een ervaringsdeskundige van de eigen opleiding, doet hetzelfde aan de jongenskant. Nadat je als talent de basis hebt gekregen kom je bij Hans Vreeling terecht. Hans staat acht uur in de zaal om zowel de meiden als de jongens naar de top te begeleiden. En die top kan nog hoger liggen dan waar je nu van droomt!

Gave toernooien: Tijdens het seizoen organiseren we niet alleen trainingen maar doen we ook mee aan (inter) nationale toernooien: Het Toetstoernooi en het Dynamo toernooi zijn vaste prik en de United World Games in Klagenfurt, Oostenrijk is een geweldige ervaring om het seizoen mee af te sluiten. Op deze toernooien kan je laten zien wat je tot dan toe hebt geleerd en kan je vooral nog meer stappen zetten naar de absolute top.

Vol = vol: Droom jij ook van de absolute top en wil je graag alles uit de kast halen om dat te halen? Wees er dan snel bij want de trainingen beginnen deze zondag al en sommige groepen beginnen vol te raken. Schrijf je snel hier in en dan zien we je 17 september in de zaal!

gh @ VoV, bron en foto’s volleybalschool PDK via Mats Bleeker.