Vizier op volleybal

 

Nieuwe technische staf VIVES H1 zoekt midden

VoV, 24-05-2023. 5:44 uur. Hans Mater neemt het komende seizoen het stokje over van Kasper Langendoen als trainer/coach van De Partyshop.nl VIVES Heren 1. Hij zal worden bijgestaan door assistent-trainer Martijn Rosier.

Hans Mater was de afgelopen twee seizoenen actief bij VCV Veenendaal Heren 1 en hij was 8 jaar actief als bondscoach van het Nederlands heren zitvolleybalteam.

Met de komst van Hans Mater en Martijn Rosier als trainersduo wordt er een nieuwe impuls gegeven aan het team van Heren 1. Het doel is om opnieuw bovenin mee te draaien in de Topdivisie, waarbij het team streeft naar sportief succes en groei.

Het bestuur van VIVES is zeer verheugd over de samenwerking met Hans Mater en Martijn Rosier. We kijken vol enthousiasme uit naar het komende seizoen.

De Partyshop.nl VIVES H1 zoekt midden: Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ligt hier je kans! Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste spelers voor Departyshop.nl VIVES H1 (Topdivisie).

VIVES is de volleybalvereniging van regio Utrecht, waar plezier en prestatie hand in hand gaan. De afgelopen 5 jaar heeft VIVES H1 een stap kunnen maken van de Tweede Divisie naar de Topdivisie. Het team bestaat uit een mooie mix van jong talent en ervaren spelers met ervaring op hoger niveau.

Komende seizoen willen wij bovenin meedraaien in de Topdivisie. Daarvoor zijn wij op zoek naar nieuwe spelers voor ons eerste herenteam.

Wat vragen wij:

– 2 avondtrainingen per week beschikbaar (duur training 1,5 a 2 uur per avond)

– Enthousiasme, gedrevenheid, verenigingsman

Wat bieden wij:

– Een ambitieus, gezellig en gedreven team

– Een zeer gezellige, levendige en ambitieuze vereniging

Mocht je interesse hebben laat het ons weten via de privébericht op instagram @vivesheren1 of mail naar bestuurslidtc@vives-volleybal.nlg

gh @ VoV, bron persbericht via Joël van der Schans/ TC VIVES. Foto idem.