Vizier op volleybal

 

Sudosa-Desto versterkt zich met Lynn van Mill

VoV, 24-05-2023. 5:39 uur. De gedreven  Lynn van Mill komt over van Eredivisionist Voltena uit Werkendam. De 177 cm lange aanvalster is explosief en coach Mark Afman is erg blij dat hij weer een speelster met Eredivisie ervaring aan zijn team kan toevoegen.

‘Ze zal volleyballend en als persoon zeker een toegevoegde waarde zijn voor het team. Lynn is heel spontaan en kan aanvallend hele goede hoeken slaan. Afgelopen seizoen was ze natuurlijk onze tegenstander en toen vond ik haar ook al de meest interessante speelster.’ Van Mill is inzetbaar op verschillende posities maar zal voornamelijk gaan trainen en ingezet worden als passer-loper.

Zelf zegt ze het volgende over haar transfer: ‘Ik heb voor Sudosa gekozen, omdat ik veel potentie in het team en de club zie. Het lijkt me een gezellige club met ambitieuze doelen. Ik voelde me goed in de groep en heb heel veel zin in alles wat komen gaat!’

Aankomende zomer speelt ze samen met Iris Reinders (VV Utrecht) de Eredivisie Beach Tour. Op hun eerste toernooi van het seizoen hebben ze meteen een podiumplek behaald. Met een eerste tweede plek hebben ze een mooie zomer voor de boeg.

gh @ VoV. Bron persbericht Visser/ Assen Sudosa-Desto. Foto Voltena.