Vizier op volleybal

 

Noa de Bruin stopt per direct bij Set-Up

VoV, 14-01-2019. 12:44 uur.  Noa de Bruin, passer loper binnen de selectie van het eerste damesteam van Springendal Set-Up ’65, heeft de keuze gemaakt om per direct te stoppen.

In de voorbereiding op het nu lopende seizoen kwam de Apeldoornse naar Ootmarsum. De laatste jaren acteerde Noa de Bruin in het beachvolleyballen en combineerde dat onder meer met een jaar Taurus. De zaal begon echter weer te kriebelen en na een aantal sessies meegetraind te hebben, koos ze voor de eredivisieclub uit Ootmarsum.

Haar motivatie om te stoppen bij Springendal Set-Up ’65 kent meerdere redenen. Noa de Bruin heeft na een half seizoen voor haar zelf de balans opgemaakt en heeft haar speelkansen in combinatie met haar tijdsbesteding afgewogen. Daarnaast laat ze nu haar studie prevaleren.

Na een lastig jaar om volleybal en school te combineren wil ze dit jaar koste wat kost haar VWO examen halen. De trainersstaf van Springendal Set-Up ’65 heeft haar nog wel aangeboden om Noa te blijven ondersteunen, echter blijft zij bij haar keuze om te stoppen bij Springendal Set-Up ’65. De begeleiding van de Ootmarsumse volleybalclub betreurt haar besluit, maar heeft ook begrip voor haar keuze.

gh @ VoV, bron en foto persbericht Set-Up ’65.